Olof Johansson * 1934-07-14  † 2010-10-10

Min far har idag lämnat oss. Han somnade in fridfullt strax före kl 13.00 på Västerås sjukhus. Han blev under hösten 2009 opererad för cancer i övre magmun. Och redan då var jag orolig att han inte skulle klara sig. Var då nere i Kosovo och han var i december så dålig att jag fick en förvarning av mor att han då eventuellt inte skulle klara sig. Men under våren blev han friskar och  kunde lämna sjukhuset och under sommaren var han och mor ute i stugan. I mitten av Augusti började han klaga på att han var orkeslös. I mitten av September blev han inskriven på sjukhuset och han blev allt mer orkeslös och den 10 oktober strax före kl 13.00 somnade han in för gått.

Han kommer att bli saknad!

Adagio for Strings

by Samuel Barber | Main Theme – Platoon